ukenru
patrulnogo-z-krivogo-rogu-suditimut-za-travmuvannya-u-dtp-tovarishiv-po-sluzhbi

Патрульного з Кривого Рогу судитимуть за травмування у ДТП товаришів по службі

 • 7370 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Прокуратура Дніпропетровської області передала до суду обвинувальний акт щодо командира батальйону Управління патрульної поліції в Кривому Розі, який скоїв ДТП, внаслідок чого травмувалися його колеги. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передає УНН.

"Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду обвинувальний акт відносно патрульного поліцейського за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження)",- йдеться у повідомленні.

За даним слідства, у жовтні 2016 року підозрюваний, перевищуючи швидкість під час керування технічно справним службовим авто Toyota Prius, зманеврував праворуч та виїхав на суміжну смугу руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем Daewoo Sens, який стояв біля краю проїзної частини.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів Toyota Prius (теж працівники патрульної поліції) були травмовані. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває", - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, черкаських поліцейських судитимуть за розбійний напад.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП