ukenru
parubiy-nagadav-zelenskomu-pro-zakon-schodo-tsk-z-normami-pro-impichment

Парубій нагадав Зеленському про закон щодо ТСК з нормами про імпічмент

 • 16617 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав Президента України Володимира Зеленського визначитися щодо ухваленого Верховною Радою проекту закону "Про тимчасові слідчі комісії" і надіслати до парламенту відповідний документ. Про це він сказав під час ранкового пленарного засідання Ради, передає УНН.

"Президент Зеленський вже 27 червня мав дати відповідь з приводу закону, який ми прийняли, "Про тимчасові слідчі комісії", - вказав Парубій.

Він зауважив, що згідно з Конституцією, минуло вже 15 днів. "Мало бути або вето, або пояснення, доповнення, або підтримка цього закону. Це один з принципових законів для Верховної Ради України", - додав голова парламенту.

"У ЗМІ пройшла інформація, що накладене вето. На жаль, документ до сих пір не прийшов до ВР. Тому я звертаюся до Офісу Президента України негайно передати будь-який документ у Верховну Раду, щоб, якщо дійсно накладене вето, ми змогли після прийняття Виборчого кодексу змобілізуватися і подолати це вето, або проголосувати за пропозиції", - зазначив Парубій.

Він також нагадав, що завтра закінчується термін підписання Президентом України закону "Про пласт". Він висловив сподівання, що цей закон буде підписаний.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що Парубій підписав закон про ТСК з нормами про імпічмент.

Українські Національні Новини

Політика