pamiataiemo-yakoiu-ye-tsina-nashoi-svobody-ta-nezalezhnosti-zelenskyi-vshanuvav-pamiat-polehlykh-ukrainskykh-voiniv-na-marsovomu-poli-u-lvovi

"Пам’ятаємо, якою є ціна нашої свободи та незалежності": Зеленський вшанував пам'ять полеглих українських воїнів на Марсовому полі у Львові

 • 25168 переглядiв

Президент Зеленський вшанував на Личаківському цвинтарі у Львові українських воїнів, загиблих у російсько-українській війні, поклавши квіти до їхніх могил.

На Личаківському кладовищі у Львові Президент Володимир Зеленський ушанував пам’ять захисників України, які загинули у російсько-українській війні, повідомили в Офісі Президента, пише УНН.

Львів. Марсове поле. Ніколи не забудемо наших героїв, які здобували волю і захист для України! Пам’ятаємо, якою є ціна нашої свободи та незалежності. Вічна слава всім, хто став на захист держави!

- написав Зеленський у соцмережах.

Деталі

Президент і керівництво Офісу Глави держави поклали квіти на могили героїв, похованих на Марсовому полі Личаківського кладовища. Це солдати й сержанти, які загинули в боях із російськими окупантами навесні 2022 року та на початку 2023-го.

Довідково

Личаківське військове кладовище – територія військових поховань у Львові. З квітня 2022 року у його центральній частині ховають загиблих у російсько-українській війні.

Популярні

Новини по темі