padinnia-liudyny-v-dnipro-u-kyievi-cherez-obryv-trosa-na-atraktsioni-politsiia-vstanovliuie-obstavyny

Падіння людини в Дніпро у Києві через обрив троса на атракціоні: поліція встановлює обставини

 • 20443 переглядiв

На атракціоні-спуску через Дніпро в Києві обірвався трос, внаслідок чого людина впала у воду. Поліція та рятувальники проводять пошукові роботи, встановлюються обставини інциденту.

Поліція встановлює обставини обриву троса на атракціоні-спуску через Дніпро через, що людина впала в річку. Її пошуки тривають. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Києва.

Інформація про нещасний випадок, який трапився на атракціоні, що пролягає через річку Дніпро, надійшла до поліції Києва близько 14-00. За наявною інформацією, під час спуску людина, яка перебувала на даному атракціоні упала в воду…Поліція встановлює обставини події

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі на місці події працюють  слідчо-оперативна група Печерського та Головного управлінь поліції, працівники відділу поліції у річковому порту Київ, патрульні поліцейські та ДСНС.

Пошуки людини тривають

- інформує поліція.

Доповнення

Місцеві пабліки повідомляли, що у Києві обірвався трос атракціону-спуску через Дніпро. Людина, яка в цей час спускалася по тросу, впала у Дніпро.

Згодом в ДСНС Києва повідомили УНН, що водолазно-рятувальне відділення обстежує ділянку водної акваторії для пошуку людини.

Раніше на цьому ж атракціоні ставалися випадки, коли люди застрягали посеред спуску.

В КМДА зазначили, що місто вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон-спуск через Дніпро в Києві на якому обірвався трос й в результаті впала дівчина в річку.

Анна Мурашко

Київ

    Популярні

    Новини по темі