padinnia-divchyny-v-dnipro-u-kyievi-misto-vymahatyme-rozsliduvannia-diialnosti-kompanii-shcho-ekspluatuie-atraktsion

Падіння дівчини в Дніпро у Києві: місто вимагатиме розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон

 • 17611 переглядiв

На атракціоні-спуску через Дніпро в Києві обірвався трос, внаслідок чого дівчина впала у річку. Місто вимагає ретельного розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році.

Місто вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон-спуск через Дніпро в Києві на якому обірвався трос й в результаті впала дівчина в річку. Про це УНН повідомляє з посиланням на КМДА.

Рятувальники шукають дівчину, яка впала у Дніпро через обрив троса атракціону. Триває рятувально-пошукова операція, до якої залучені спеціальна техніка та катери з водолазами

- йдеться в повідомленні.

 За інформацією патрульної поліції Києва, через аварію на атракціоні ускладнений рух транспорту на Набережному шосе.

Місто звертається і вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий у 2021 році

 - інформує КМДА.

Доповнення

Місцеві пабліки повідомляли, що у Києві обірвався трос атракціону-спуску через Дніпро. Людина, яка в цей час спускалася по тросу, впала у Дніпро.

Згодом в ДСНС Києва повідомили УНН, що водолазно-рятувальне відділення обстежує ділянку водної акваторії для пошуку людини.

Раніше на цьому ж атракціоні ставалися випадки, коли люди застрягали посеред спуску.

Анна Мурашко

Київ

    Популярні

    Новини по темі