ukenru
ozbroyeni-boyoviki-ne-pustili-patrul-obsye-u-rayon-na-kordoni-z-rf

Озброєні бойовики не пустили патруль ОБСЄ у район на кордоні з РФ

 • 19332 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Поблизу Леонового на окупованій території Луганської області, неподалік від кордону з Російською Федерацією, двоє озброєних чоловіків в одязі військового типу не дозволили проїхати спостерігачам ОБСЄ, зіславшись на "обмеження". Про це йдеться у черговому звіті СММ ОБСЄ, передає УНН.

"Коли 26 травня патруль місії перебував у прикордонному районі поблизу Леонового (колишній Червоний Жовтень, 82 км на південь від Луганська), двоє озброєних чоловіків в одязі військового типу не дозволили спостерігачам проїхати далі, заявивши, що там досі діють "обмеження", які "не дозволять" СММ здійснювати моніторинг у цьому прикордонному районі. Вони також повідомили, що в цьому районі тривають роботи з розмінування", - повідомили у місії.

Крім того, 25 травня двоє озброєних чоловіків в одязі військового типу не дозволили патрулю СММ проїхати до місця, щоб оцінити можливість встановлення камери в непідконтрольних урядові Пікузах (колишнє Комінтернове).

Також 26 травня озброєний чоловік в одязі військового типу не дозволив патрулю місії заїхати до окупованого Соснівського, що за 78 км на південь від Донецька.

А вже 27 травня двоє озброєних чоловіків в одязі військового типу завадили патрулю СММ ОБСЄ увійти на територію місця розміщення відведеного важкого озброєння, заявивши, що для цього необхідно отримати "спеціальний дозвіл" від їхнього "керівника".

Нагадаємо, біля патрулів ОБСЄ на Донбасі стався вибух.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП