otrymuiut-povidomlennia-malo-ne-shchodnia-z-zastriahlykh-liftiv-pid-chas-vidkliuchennia-svitla-lyshe-v-odnomu-misti-za-den-vytiahly-4-ditei-z-doroslymy

Отримують повідомлення мало не щодня: з застряглих ліфтів під час відключення світла лише в одному місті за день витягли 4 дітей з дорослими

 • 12024 переглядiв

8 людей, у тому числі четверо дітей, були врятовані аварійними службами після того, як застрягли в ліфтах під час відключення електроенергії в Івано-Франківську.

На тлі відключення електроенергії четверо дітей і дорослі застрягли в ліфтах багатоповерхівок Івано-Франківська, їм допомогли надзвичайники, повідомили у ДСНС України у середу, пише УНН.

Деталі

Рятувальники тричі виїжджали вчора, 9 липня, на допомогу людям, які застрягли у ліфтах через стабілізаційні відключення електроенергії у місті.

"В одній із багатоповерхівок у пастці опинилося двоє дорослих і півторарічний малюк, в іншій – троє дітей, ще за однією адресою – двоє дорослих", - розповіли у ДСНС.

undefinedundefined

"Повідомлення про те, що населення потребує допомоги через зупинку ліфта під час вимкнення світла надходять до рятувальників ледь не щодня", - зазначили у ДСНС.

У ДСНС закликали українців під час відключення електроенергії та під час повітряних тривог підійматися сходинками. "Навіть коли є світло, намагайтеся не користуватися ліфтом, щоб у разі аварійного вимкнення не опинитися у пастці", - наголосили рятувальники.

Намагався вибратися під час відключення світла: на Київщині чоловік загинув, впавши в шахту ліфта28.06.24, 16:18

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Черкащині вночі збили ворожий "шахед": без наслідків

     • 16370 переглядiв