osinno-zymovyi-period-ne-bude-lehkym-ukrainski-rozpodilni-merezhi

Осінньо-зимовий період не буде легким - "Українські розподільні мережі"

 • 19344 переглядiв

В.о. гендиректора АТ 'Українські розподільні мережі' закликав готуватися до складного осінньо-зимового періоду. Уряд розробив програми для встановлення альтернативних джерел енергії та систем збереження.

Осінньо-зимовий період не буде легким, але готуватися до його проходження необхідно не тільки енергетикам. Про це заявив в. о. генерального директора АТ "Українські розподільні мережі" Артем Мартинюк в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Осінньо-зимовий період не буде легким, але готуватися до його проходження необхідно не тільки енергетикам. Зараз уряд розробив багато програм, які допомагають приватним домогосподарствам безвідсотково отримувати кредити на встановлення сонячних та вітрових електростанцій та систем збереження енергії. Також розроблено програми для об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Ще раз наголошую, наступний опалювальний період не буде легким, і готуватися до нього треба всім

 - сказав Мартинюк.

Нагадаємо

У суботу, 3 серпня відключення електроенергії не прогнозуються. Рекомендується використовувати потужні електроприлади з 11:00 до 15:00. У разі зміни ситуації буде додаткове повідомлення.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Корисні трав'яні чаї на всі сезони

     • 17289 переглядiв