ukenru
organizatora-zlochinnoyi-grupi-vikrili-na-dnipropetrovschini

Організатора злочинної групи викрили на Дніпропетровщині

 • 11399 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У Павлограді Дніпропетровської області затримали організатора злочинної групи, який підозрюється у скоєнні тяжких злочинів. Відомо, що він перебував у державному розшуку. Про це повідомляє УНН з посиланням на Військову прокуратуру Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Південного регіону України спільно зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області та спецпідрозділу "Корд" 10.01.2019, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, встановлено місцезнаходження та затримано організатора ОЗГ (організованої злочинної групи) громадянина Пономаренка О.В., який перебував у державному розшуку", – йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, слідство встановило, що у 2017 році підозрюваний організував ОЗГ у складі п’ятьох осіб, які під його керівництвом упродовж 2017-2018 років здійснювали на території Дніпропетровської області розповсюдження та збування наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів у великих та особливо великих розмірах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримано підозрюваних у замаху на забудовника на Київщині

У березні 2018 року, при обшуку авто затриманого, співробітники правоохоронних органів знайшли наркотики та вибухівку: 24,85 г коноплі, 1,26 г метамфетаміну та тротил.

У 2018 році до суду було направлено три обвинувальних акти щодо чотирьох учасників злочинної групи. Двох вже засуджено, вони відбувають покарання у вигляді позбавлення волі.

Нагадаємо, правоохоронці викрили масштабну схему наркоторгівлі в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП