ukenru
ordlo-poobitsyalo-vidpustiti-pid-domashniy-aresht-do-novogo-roku-5-pidlitkiv-utrimanikh-v-donetsku

ОРДЛО пообіцяло відпустити під домашній арешт до Нового Року 5 підлітків, утриманих в Донецьку

 • 7809 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Представники ОРДЛО пообіцяли відпустити 5 підлітків, утриманих в Донецьку, під домашній арешт до Нового року. Про це повідомила прес-секретар представника України у контактній групі Дарка Оліфер у Facebook, передає УНН.

“Ми також зажадали звільнення 5 підлітків, які були незаконно затримані в Донецьку. Представники ОРДО пообіцяли відпустити їх під домашній арешт до Нового року”, — повідомила вона.

Також Д.Оліфер зазначила, що для того, щоб вивести процес звільнення заручників з глухого кута, українська сторона готова сприяти достроковому звільненню 15 осіб, які відбувають покарання за злочини, вчинені у зв’язку з конфліктом на Донбасі.

Раніше прес-секретар представника України у контактній групі Дарка Оліфер повідомила, що з початку року гуманітарній підгрупі у Тристоронній контактній групі вдалося сприяти звільненню 17 українських заручників.

Нагадаємо, у Мінську закінчилася зустріч Тристоронньої контактної групи.

Як повідомляв УНН, учасниця мінських переговорів І.Геращенко повідомила, що звільнення заручників до новорічних свят стане ключовим на зустрічі у Мінську.

Українські Національні Новини

Політика