ukenru
oprilyudneno-list-sentsova-kharchuvannya-primusove-moya-dumka-ne-vrakhovuyetsya

Оприлюднено лист Сенцова: "харчування – примусове, моя думка не враховується"

 • 13237 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Український режисер, політв’язень Олег Сенцов повідомив, що до нього заплановано застосування примусового харчування, а його думка при цьому вже не враховується. Про це йдеться в поширеному у п’ятницю листі режисера, передає УНН.

"Всім, кому це ще цікаво! У зв'язку з критичним станом мого здоров'я, а також патологічними змінами у внутрішніх органах, що почалися, в найближчий час до мене заплановано застосування примусового харчування. Моя думка при цьому вже не враховується. Нібито я вже не в змозі адекватно оцінювати рівень здоров'я і небезпеки йому загрожує. Насильницьке годування буде проводитися в рамках реанімаційних заходів з порятунку життя пацієнта", - написав Сенцов.

За його словами, у даних умовах режисер буде змушений припинити своє голодування з завтрашнього дня 6.10.18.

"145 днів боротьби, мінус 20 кг ваги, плюс надірваний організм, але мета так і не досягнута. Я вдячний всім, хто підтримував мене, і прошу вибачення у тих, кого я підвів ... Слава Україні!", - додав Сенцов.

Звернення він передав через свого адвоката Дмитра Дінзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії оприлюднили фото Сенцова під час медобстеження

Нагадаємо, радник президента Російської Федерації, голова ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов підтвердив українському омбудсмену Людмилі Денісовій, що український політв’язень Олег Сенцов відмовився від голодування.

Як повідомляв УНН, інформація про те, що український режисер Олег Сенцов, якого утримують у російській в’язниці, припинив голодування з’явилась сьогодні вранці.

Українські Національні Новини

Політика