ukenru
oos-za-dobu-chotiri-vorozhikh-porushennya-rezhimu-tishi

ООС: за добу чотири ворожих порушення "режиму тиші"

 • 11558 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Впродовж минулої доби, 16 лютого, на Донбасі зафіксовано чотири ворожих порушення режиму припинення вогню. Про це УНН повідомляє з посиланням на ранкове зведення пресцентру ООС.

"Протягом минулої доби, 16 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат серед наших воїнів немає", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними пресцентру ООС, 16 лютого у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру неподалік Красногорівки. Зі станкових протитанкових та підствольних гранатометів противник відкривав вогонь неподалік Водяного, що на Приазов’ї.

Також вказано, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населеного пункту Південне 16 лютого збройні формування Російської Федерації вели вогонь зі снайперської зброї.

"На прицільні обстріли зі сторони противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь", - повідомили у штабі.

Від початку поточної доби, 17 лютого, як зазначається, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Реакція української сторони

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, за добу 15 лютого на Донбасі було три ворожих порушення "режиму тиші"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП