ukenru
omelyan-rozpoviv-koli-spravu-proti-nogo-peredadut-do-sudu

Омелян розповів, коли справу проти нього передадуть до суду

 • 11537 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що незабаром адвокати завершать ознайомлюватись з матеріалами справи щодо його можливого незаконного збагачення і вона буде передана до суду. Про це він повідомив в ефірі "Радіо Свобода", передає УНН.

"Справа на стадії ознайомлення. Думаю, що незабаром, після того як адвокати завершать ознайомлення з усіма матеріалами, справа буде передана до суду. Доступ до матеріалів дали у другій половині листопада 2018 року", - сказав Омелян.

Він також зазначив, що попросив адвокатів не затягувати процес.

"Там 30 томів, ми зараз завершуємо знайомитися. Я не тисну, вважаю, що адвокати фахові люди. Зі свого боку я лише попросив, щоб не було жодних затягувань", - уточнив міністр.

Як повідомляв УНН, Суд відмовився встановити захисникам Омеляна термін для ознайомлення зі справою

Нагадаємо, САП та НАБУ завершило слідство щодо міністра інфраструктури України, Володимир Омелян підтвердив завершення слідства у його провадженні.

13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки. 

У свій час Омелян порівняв справу проти нього з боротьбою з бабцями у підземному переході

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти. 

19 вересня Солом’янський районний суд Києва арештував майно Володимира Омеляна.

Українські Національні Новини

Політика