ukenru
omelyan-minulogo-roku-zarobiv-ponad-milyon-griven

Омелян минулого року заробив понад мільйон гривень

 • 8466 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Протягом минулого року міністр інфраструктури України Володимир Омелян заробив понад 1 млн грн в результаті отримання зарплати і здачі в оренду майна. Про це свідчать дані, отримані з його декларації за 2018 рік, передає УНН.

Згідно з даними декларації, протягом минулого року міністр заробив на посаді 735, 2 тис. грн, а також близько 270 тис. грн від надання в оренду майна.

Готівкою Омелян тримає 90 тис. доларів і 25 тис. євро, тоді як на рахунку в "Ощадбанку" у нього близько 130 тис. грн.

Крім того, у власності родини Омеляна – три квартири в Києві площею 61, 81 і 49 квадратних метрів, земельна ділянка у Львівській і чотири – у Київській областях, 4 будинки у Київській області, гараж у Львові, офіс у Києві.

Також у родини два автомобілі – BMW X5 2015 року випуску і FORD FUSION COMFORT 2008 року.

Нагадаємо, до Солом’янського районного суду міста Києва 22 лютого скеровано обвинувальний акт стосовно міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, якому інкримінується незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації.

Втім уже 28 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила всі 65 проваджень за визнаною неконституційною статтею щодо незаконного збагачення.

Українські Національні Новини

Політика