okupanty-vykorystovuiut-vybukh-v-hoteli-donbas-palas-dlia-posylennia-tysku-na-ukraintsiv

Окупанти використовують вибух в готелі "Донбас палас" для посилення тиску на українців

 • 39339 переглядiв

російські окупанти посилили репресії в Донецьку після вибуху в готелі, використовуючи цей привід для виправдання збільшення кількості блокпостів та переслідування власників українських паспортів.

Російські загарбники використовують вибух в готелі "Донбас палас" для посилення тиску на українців у тимчасово захопленому Донецьку. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Вибух в готелі "Донбас палас" окупанти використовують для посилення тиску на українців у тимчасово захопленому Донецьку. росіяни нібито шукають інформаторів й збільшили кількість блокпостів у місті, та посилили патрулювання. Особливу увагу приділяють власникам українських паспортів, які відмовились отримувати російське громадянство

- йдеться в повідомленні.

В Центрі нацспротиву зазначають, що насправді окупанти вчергове створили привід для посилення репресій по відношенню до українців й подальшої примусової паспортизації.

Контекст

Український журналіст Андрій Цаплієнко повідомляв  у Telegram, що вночі по донецькому готелю "Донбас палас" було шість "прильотів".

Там зібралась на новорічну вечерю "еліта" окупантів разом з московськими гостями. Четверо загиблих, тринадцять поранених

- написав він.

Вибухи пролунали одразу після опівночі, окупанти якраз зустрічали Новий рік за столом. На кадрах з місця події можна помітити, що будівля готелю пошкоджена, вікна вибиті, пошкоджені також припарковані автомобілі. Поруч з готелем помітили машини екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо

Українська розвідка повідомляла, що внаслідок атаки на російське місто бєлгород було ліквідовано ворожого офіцера, який воював проти України як командир взводу протитанкових ракет.

Українські військові скоригували вогонь HIMARS на ворожий ЗРК "Бук-М2"01.01.24, 13:10

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині на території двох громад знайшли уламки ракет

     • 40139 переглядiв

    ООН завершила миротворчу місію в Малі

     • 29312 переглядiв