okupanty-planuiut-vytratyty-ponad-45-mlrd-rubliv-na-rosiiski-tsinnosti-shcho-vidomo

Окупанти планують витратити понад 45 млрд рублів на “російські цінності”: що відомо

 • 102972 переглядiв

Цього року росія планує масштабну пропагандистську кампанію, спрямовану на українців та власне населення, з використанням псевдоісторії та традиційних російських цінностей для зміни свідомості та посилення військової орієнтації, з бюджетом у 45,8 мільярдів рублів.

У цьому році росія планує здійснити широкомасштабну пропагандистську кампанію серед українців та власного населення. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

росія готується до проведення ще ширшої кампанії пропаганди серед українців та свого власного населення у цьому році.

За даними Центру, сергій кірієнко та прем'єр-міністр рф михайло мішустін отримали завдання розробити проект з виховання громадян на основі традиційних російських духовно-моральних цінностей. До 1 липня їм потрібно підготувати та представити пропозиції з участю зацікавлених федеральних державних органів, спрямованих на виховання гармонійно розвиненої та соціально відповідальної особистості. Для цього в федеральному бюджеті на 2024 рік передбачено 45,8 мільярда рублів.

Також йдеться про створення програм пропаганди з використанням псевдоісторії для подальшої зміни свідомості населення рф з метою посилення військової орієнтації, а в разі населення ТОТ - зміни самосвідомості жителів.

Нагадуємо

росіяни активізували дезінформаційні кампанії з метою дискредитації українського Координаційного центру з питань поводження з військовополоненими, поширюючи неправдиві заяви про викуп полонених українських солдатів за гроші.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі