okupanty-obstrilialy-7-naselenykh-punktiv-na-donechchyni-travmovano-dvokh-tsyvilnykh

Окупанти обстріляли 7 населених пунктів на Донеччині: травмовано двох цивільних

 • 113382 переглядiв

російські війська обстріляли сім населених пунктів Донецької області, поранивши двох людей та пошкодивши цивільну інфраструктуру, зокрема житлові будинки та лінію електропередач.

російські війська обстріляла 7 населених пунктів на Донеччині, пошкоджено цивільні об'єкти та та лінію електропередач. Поранень зазнали двоє жителів. Про це повідомляє пресслужба поліції Донецької області, пише УНН.

Під вогнем перебували міста Авдіївка, Курахове, селища Велика Новосілка, Гродівка, села Бердичі, Богоявленка, Орлівка. Ворог застосував РСЗВ "Смерч" та артилерію. Поліція задокументувала 8 воєнних злочинів росії за добу,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Пошкоджено 5 цивільних об’єктів – три будинки, господарчу споруду, лінію електропередач. В Авдіївці росіяни влучили у приватний будинок. Поранень зазнали двоє жителів - 86-річний чоловік і 52-річна жінка. Богоявленку російські війська накрили з артилерії – пошкодили дві оселі.

Доповнення

З 24 лютого 2022 року, за повідомленням, росіяни вбили 1796 мирних жителів Донецької області, поранили ще 4416.Загальна кількість жертв росіян на Донеччині вказана без урахування Маріуполя та Волновахи.

У Генштабі заявили, що інформація про нібито 108 загиблих в одній з бригад на Авдіївському напрямку - фейк26.12.23, 01:40

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Через нічний ворожий обстріл Харківщини загинув чоловік

     • 46300 переглядiв

    У Г'юстоні на Різдво горів будинок дитинства Beyonce

     • 43792 переглядiв

    В Криму повідомили про нові вибухи та роботу ворожої ППО

     • 45894 переглядiв