okupanty-atakuvaly-nikopolshchynu-dronamy-ta-artyleriieiu-poshkodzheni-pidpryiemstva-navchalnyi-zaklad-ta-dekilka-linii-elektroperedach

Окупанти атакували Нікопольщину дронами та артилерією: пошкоджені підприємства, навчальний заклад та декілька ліній електропередач

 • 24217 переглядiв

Армія рф обстріляла Нікопольський район дронами-камікадзе та важкою артилерією. Пошкоджено підприємства, навчальний заклад, лінії електропередач, приватні будинки та автомобілі, але обійшлося без жертв.

Армія рф била по Нікопольському районі дронами камікадзе та важкою артилерією. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пошкоджені приватне і комунальне підприємства, навчальний заклад, декілька ліній електропередач, передає УНН.

"Двічі атакував дронами-камікадзе, понад пів десятка разів вгатив з важкої артилерії. Ворог протягом дня не залишав у спокої Нікопольщину. Гучно було у райцентрі, Покровській, Мирівській громадах", - повідомив Лисак.

За його словами, пошкоджені приватне і комунальне підприємства, навчальний заклад, декілька ліній електропередач. Потрощені 8 приватних будинків, дві господарські споруди, стільки ж парників, гараж. Побиті три легковики, мікроавтобус.

Минулося без загиблих та постраждалих.

Ворог обстріляв Дніпропетровщину: двоє поранених, численні матеріальні збитки18.07.24, 08:00

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі