okupanti-zavdali-2-raketnikh-ta-25-aviatsiynikh-udariv-po-ukrayini-genshtab

Окупанти завдали 2 ракетних та 25 авіаційних ударів по Україні – Генштаб

 • 168882 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. За поточну добу, російські окупанти завдали 2 ракетних та 25 авіаційних ударів, здійснили близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Загалом за добу, окупанти завдали 2 ракетних та 25 авіаційних ударів, здійснили близько 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ворожих ударів зазнали об’єкти цивільної інфраструктури Миколаєва, Запоріжжя та Новотавричеського Запорізької області», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

Зазначається, що зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів по українських об’єктах критичної інфраструктури з території республіки білорусь. Зокрема й із задіянням ударних БпЛА іранського виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили атаки росіян у районах 7 населених пунктів на Донеччині

На інших напрямках ворог здійснював обстріли:

• на Куп’янському та Лиманському напрямках – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Ямполівка, Кам’янка та Білогорівка;

• на Бахмутському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Озарянівка, Опитне, Соледар та Яковлівка Донецької області;

• на Авдіївському та Запорізькому напрямках – з танків та артилерії різних типів, в районах населених пунктів Авдіївка, Первомайське, Невельське, Водяне, Новомихайлівка, Мар’їнка, Пречистівка, Новопіль, Новосілка та Залізничне.

• на Південнобузькому напрямку ворог обстрілював військову та цивільну інфраструктуру населених пунктів, що неподалік з лінією зіткнення. Від вогню реактивної та ствольної артилерії постраждали Нікополь та Іллінка Дніпропетровської області.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Підрозділи ППО збили 12 дронів-камікадзе – Генштаб

     • 309511 переглядiв