ukenru
okupanti-ne-zmozhut-provesti-referendum-na-luganschini-nayblizhchim-chasom-gayday

Окупанти не зможуть провести "референдум" на Луганщині найближчим часом - Гайдай

 • 193742 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Запланований росіянами псевдореферендум на Луганщині, швидше за все, не відбудеться найближчим часом, завдяки роботі українських захисників та партизанів. Про це в Telegram написав начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пише УНН.

Цитата

"Бавовна" змушує росіян змінити плани: "референдуму" на тимчасово окупованих територіях найближчим часом не буде. Відмінна робота наших захисників та партизанів вкотре відтерміновує плани рашистів. Днями "Бавовнятко" завітало і до Кремінної - про кількість орків на концерті у кобзона - скоро буде повідомлено", - зазначив Гайдай.

Деталі

У поширеному відео голова ОВА зауважив, що "не буде спокою оккупантам. Бази знищуються, склади знищуються, командні пункти та казарми знищуються так само".

"росіяни живуть у постійному страху і не можуть почувати себе вільно на нашій землі. Кара прийде до кожного!" - наголосив Гайдай.

Доповнення

Перед Кремінною в тимчасово окупованому Сватовому у Луганській області сталася "бавовна" на аграрній базі, де окупанти робили передислокацію.

Українські Національні Новини

Політика