okupanti-minuloyi-dobi-skinuli-khimichniy-boyepripas-na-pozitsiyu-zsu-sili-oboroni-tavriyskogo-napryamku

Окупанти минулої доби скинули хімічний боєприпас на позицію ЗСУ - Сили оборони Таврійського напрямку

 • 1455606 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Минулої доби, 24 червня, російські загарбники скинули заборонений хімічний боєприпас на одну з позицій бійців ЗСУ на Мар'їнському напрямку. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, передає УНН.

Цитата

"Зафіксовано факт скидання на одну з позицій забороненого аерозольного хімічного боєприпасу задушливої дії. Вітер був у бік противника", - повідомив речник.

Деталі

Крім цього, він зазначив, що за минулу добу на Таврійському напрямку характер бойових дій не змінився. Українські бійці тримають позиції в обороні та мають заходи, у тому числі з покращення тактичного положення. Шершень додав, що під час ведення наступальних дій у визначених напрямках ЗСУ мають частковий успіх.

"Ворог докладає значних зусиль, щоб зупинити наше просування, а також зазнає великих втрат у живій силі, озброєнні та техніці", - резюмував він.

За словами речника, окупанти зосереджують штурм на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Відтак, минулої доби відбулося 13 боєзіткнень, майже всі припадають на район Мар'їнки. Крім того, застосовуючи танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію, ворог здійснив понад 440 обстрілів українських позицій.

На Авдіївському напрямку, поінформував Шершень, ворог завдав авіаційних ударів у районах Авдіївки та Сєвєрного.

Нагадаємо

Генштаб ЗСУ повідомив, що за минулу добу 24 червня українські бійці знищили, зокрема 720 окупантів, 6 ворожих танків, 19 артилерійських систем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про особливості хімічної зброї та заходи захисту від неї

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині 10-річну дівчинку вбило струмом - ОВА

     • 1253638 переглядiв