ukenru
ofis-prezidenta-ne-obgovoryuvav-z-kmda-ideyu-stvorennya-pishokhidnoyi-zoni-na-yevropeyskiy-ploschi

Офіс Президента не обговорював з КМДА ідею створення пішохідної зони на Європейській площі

 • 27048 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Офіс Президента України не обговорював із київською міською владою можливість створення пішохідної зони на Європейській площі в столиці у разі переїзду до Українського дому. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА у відповіді на запит кореспондента УНН.

"В Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) жодної інформації щодо цього питання з Адміністрації Президента України чи інших органів не надходило", - зазначили в КМДА.

Разом з тим, у Державному управлінні справами кореспонденту УНН повідомили, що питання стосовно можливого переміщення Офісу Президента України з вул. Банкової, 11 у Києві в іншу адміністративну будівлю розглядається, однак нюанси цього переїзду ще не вирішені.

Нагадаємо, наприкінці червня Адміністрація Президента України повідомила про плани переїзду в Український дім, розташований на Європейській площі, та змінює назву. Будівлю на Банковій віддадуть Національному художньому музею.

Українські Національні Новини

Політика