ukenru
odin-zi-slug-narodu-vzhe-proyshov-poligraf

Один зі "слуг народу" вже пройшов поліграф

 • 11930 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Качура вже пройшов поліграф. Про це під час брифінгу заявив голова фракції СН Давид Арахамія, передає УНН.

"Так, пан Качура сам пішов, навіть не порадився з нами. Він – автор одного із законопроектів. Він сам сказав: "Хоч я не в комітеті, я піду, щоб потім не було ніяких інтриг", - сказав Арахамія.

Зі слів Арахамії, Качура ствердно відповів на запитання про те, чи буде приховувати інформацію щодо робочих питань, і очільник фракції зазначив, що це нормально.

"Це нормально, того що в його роботі є публічна частина, є закрита частина. Можливо, він мав на увазі саме це", - додав він.

Сам Качура на своїй сторінці у Facebook підтвердив, що вже прошов детектор брехні.

"Друзі, я прошов тест на детекторі брехні! Поліграф показав, що бабки я не брав і відношення до схем не маю. Офіційні документи до кінця дня опублікую", - зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура, якого серед інших звинуватили в отриманні хабаря за непідтримання одного із законопроектів під час засідання Комітету з питань фінансів, добровільно заявив про бажання пройти детектор брехні.

Як повідомляв УНН, вчора, 22 жовтня, з’явилась інформація про те, що Офіс Президента наполягає на тому, щоб народні депутати від фракції "Слуга народу", які входять до складу фінансового комітету Верховної Ради, пройшли детектор брехні. Офіс Президента висунув підозру 11 членам фракції у зв’язку зі звинуваченнями в отриманні 30 000 доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика