odeshchyna-prodovzhuie-ohovtuvatysia-pislia-nehody-liudiam-povertaiut-svitlo-v-budynky

Одещина продовжує оговтуватися після негоди: людям повертають світло в будинки

 • 23343 переглядiв

В Одеській області працюють над відновленням електропостачання та розчищенням снігу після сильного шторму, що залишив багато районів без світла.

Через негоду, що вирувала днями на Одещині, сотні міст та селищ лишилися без електропостачання. Влада регіону продовжує робити все можливе, аби здолати наслідки снігової бурі та якнайшвидше повернути регіон до нормального життя. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН. 

У звʼязку з важкими наслідками негоди, яка вирувала у нас два дні, у багатьох населених пунктах донині відсутнє електропостачання. Енергетики ДТЕК другу добу поспіль безперервно ремонтують пошкоджені лінії. Служби та комунальники продовжують розчищати важкодоступні місця від заметів, аби енергетики могли якнайшвидше дістатися місць аварій. Уже вдалося повернути електроенергію у сотні міст та селищ. Робимо все можливе та неможливе, аби здолати наслідки снігової бурі та якнайшвидше відновити нормальне життя в регіоні. Вся критична інфраструктура області працює у штатному режимі 

- написав він.

Нагадаємо

Станом на ранок 28 листопада силами рятувальних груп зі снігових пасток на Одещині вже евакуйовано 2498 людей, з них 162 дитини. Крім того, відбуксовано 849 транспортних засобів, з них 24 автобуси та 17 карет швидких. "З початку негоди (26.11) зі снігового полону звільнено всіх заручників заметів. Зараз рятувальники надають допомогу декільком людям, що забуксували на автівках вже сьогодні вранці", - повідомив очільник ОВА Олег Кіпер.   

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося понад 60 людей

     • 160800 переглядiв