ukenru
obshuki-v-krimu-mustafayeva-dostavili-u-viddilennya-politsiyi

Серія обшуків у Криму: Мустафаєва доставили у відділення поліції

 • 8742 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. В окупованому Криму російські силовики провели серію обшуків і затримань. Активіста Марлена Мустафаєва після обшуку забрали до відділку поліції, передає УНН з посиланням на повідомлення "Кримської солідарності" в Facebook.

Після обшуку кримського активіста Марлена Мустафаєва доставили в ГУ МВС по Республіці Крим. Адвоката Едема Семедляэва на до нього не пускають. У найближчі 30 діб адвокату пообіцяли розглянути його заяву. Активісту закидають ст.282 ч.1 ("збудження ненависті або ворожнечі").

За словами дружини М.Мустафаэва, в будинку шукали зброю, наркотики, заборонену літературу. Нічого з цього виявлено не було. Були вилучені документи, телефони.

Крім того, обшуки пройшли в будинку Зареми Куламетовоъ. Силовики її відвезли і доставили в будинок, в якому зараз проживає Абдулла Якубов - бізнесмен, меценат багатьох свят. Це домоволодіння належить синові Зареми - Гераю Куламетову.

У будинку, де проживає Абдулла Якубов, проводять слідчі дії.

Також повідомляється про обшуки в будинку Зеккія Куламетова, батька Герая Куламетова. Біля будинку затримали господаря будинку Зеккія Куламетова, а також сестру Герая Ріану Куламетову, яка вела прямий ефір з місця подій. Їх проводили в будинок, де проходить обшук.

Як повідомляв УНН, 4 вересня в Криму проводять обшук у громадського активіста.

Українські Національні Новини

Політика