obryv-trosa-na-atraktsioni-v-kyievi-z-dnipra-distaly-tilo-khloptsia

Обрив троса на атракціоні в Києві: з Дніпра дістали тіло хлопця

 • 20259 переглядiв

З Дніпра дістали тіло 20-річного хлопця, який вчора впав з атракціону через обрив троса. Поліція відкрила провадження, а КМДА вимагає розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон.

З Дніпра дістали тіло 20-річного хлопця, який вчора впав в річку з атракціону через обрив троса. Про це журналісту УНН повідомили в ДСНС Києва.

На запитання, чи з Дніпра дістали тіло хлопця, який вчора впав внаслідок обриву канатної дороги, в ДСНС відповіли: "Так".

  Доповнення

Інформація про нещасний випадок у Києві надійшла до поліції вчора, близько 14:00.Поліція відкрила провадження за двома статтями через обрив троса на атракціоні-спуску через Дніпро, в результаті чого в річку впав 20-річний хлопець.

В КМДА зазначили, що місто вимагатиме від правоохоронців ретельного розслідування діяльності компанії, що експлуатує атракціон-спуск через Дніпро в Києві на якому обірвався трос й в результаті впала дівчина в річку.

Київська міська прокуратура ще у 2021 році намагалася зупинити роботу атракціону-спуску через Дніпро в Києві, де сьогодні обірвався канат, проте суди та відповідачі в особі столичних посадовців не погодились з позицією прокуратури про те, що канатна дорога належить до атракціонів підвищеної небезпеки.

Раніше на цьому ж атракціоні ставалися випадки, коли люди застрягали посеред спуску.  

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30055 переглядiв

    Повітряні сили попередили Одещину про ворожу ракету

     • 26586 переглядiв

    Курс валют на 22 липня: долар незначно виріс у ціні

     • 13539 переглядiв