ukenru
ns-na-dragobrati-administratsiya-kurortu-zvinuvachuye-lizhnikiv

НС на Драгобраті: адміністрація курорту звинувачує лижників

 • 32695 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Власники підйомника на українському гірськолижному курорті Драгобрат стверджують, що двоє лижників, які випали з підйомника через несправність сидіння, самі відчепили конструкцію підйомника. Про це УНН повідомила адміністратор курортного комплексу "Вершина Карпат" Надія Цибиленко.

"На підйомнику все гаразд, вони самі зачепилися, розвернулися і випали. Бо вони сиділи в сидінні тому не могли випасти з конструкції. Крісло тримало їх. Вони сперлися та відчепили конструкцію самостійно. Разом із своїми лижами, які були прикріплені і висіли знизу", - повідомляє адміністратор. 

Також, адміністрація запевняє, що вони це спланували зробити заздалегідь. Тому що переглядаючи камеру спостереження, вони помітили дивні дії туристів, які начебто планували вистрибнути із підйомника.

Як повідомляв УНН, з підйомника на гірськолижному курорті Драгобрат через несправність сидіння впали двоє лижників, а обслуговуючий персонал не надав їм своєчасної допомоги. Потерпіла розповіла, що за 15-20 метрів після початку підйому від сидіння відламалась підставка для лижів, яка впала разом з нею і ще одним пасажиром підйомника.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП