noviy-tabir-dlya-viyskovopolonenikh-rozrakhovuyut-zvesti-za-koshti-mizhnarodnikh-partneriv-malyuska

Новий табір для військовополонених розраховують звести за кошти міжнародних партнерів - Малюська

 • 24078 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. В Україні розраховують, що з новим табором для російських військовополонених допоможуть з коштами міжнародні партнери. Проте з держбюджету доведеться витратити кілька мільйонів гривень на розробку проєктної документації. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська в ефірі телемарафону у четвер, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ми дуже розраховуємо, що нам допоможуть наші міжнародні партнери, оскільки табір, який існує, функціонує, був обладнаний, там були проведені ремонти та закуплені всі необхідні матеріали за кошти наших західних партнерів, у першу чергу – це Червоний Хрест та Канада. Сподіваємося, що це відбудеться й у нашому новому таборі для військовополонених. Витрати з бюджету не вдасться нам повністю уникнути, принаймні, ми думаємо, що кілька мільйонів гривень нам потрібно буде витратити на розробку проєктної документації, далі вже підхоплять наші західні партнери», - сказав Малюська.

Деталі

Міністр зазначив, що потрібно розуміти, що всі не воєнні витрати, у тому числі на табір для військовополонених, на зарплати для вчителів, на охорону здоров’я – це все одно кошти західних партнерів, тому що не воєнний бюджет – це все допомога Заходу.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що в Україні відкриють ще один табір для російських полонених.

Наразі в Україні функціонує один табір для російських військовополонених. Його відкрили в Західній Україні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МОЗ заперечило спалах скарлатини в Києві

     • 28577 переглядiв