nichna-vorozha-ataka-na-kherson-okupanti-obstrilyali-zhitloviy-kvartal-tsentralnoyi-chastini-mista

Нічна ворожа атака на Херсон: окупанти обстріляли житловий квартал центральної частини міста

 • 318419 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. російські окупанти у ніч на середу атакували житловий квартал центральної частини Херсона. Сталися пожежі. Внаслідок атаки двож людей постраждали. Про це повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Цитата

«Вночі російська армія знову атакувала центральну частину Херсона. Близько 03:20 окупанти вдарили по житловому кварталу. Ворог вкотре прицільно бив по домівках містян. У місцях влучань виникли пожежі, котрі оперативно ліквідували рятувальники», - написав Прокудін у Telegram.

За його словами, через ворожу атаку поранення отримали двоє людей. У середньому стані тяжкості шпиталізували 56-річну жінку, 59-річному чоловіку лікарі надали допомогу на місці.

Доповнення

Зранку середи продовжилися російські обстріли середмістя Херсона. Як повідомив очільник ВОА, окупанти вдарили по банківському приміщенню, а також оселі 78-річної херсонки. Будівля зазнала пошкоджень, дивом жінка не постраждала, зазначив Прокудін.

Нагадаємо

Херсонська область за минулу добу зазнала 74 удари російських військ, відомо про одну загиблу та вісьмох поранених людей.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною вночі знищили 23 "шахеди"

     • 227923 переглядiв

    росіяни з артилерії обстріляли дві громади Миколаївщини

     • 214376 переглядiв