nichna-operatsiia-sso-na-avdiivskomu-napriamku-visim-vorozhykh-soldativ-znyshcheni-shche-odyn-poranenyi

Нічна операція ССО на Авдіївському напрямку: вісім ворожих солдатів знищені, ще один поранений

 • 42621 переглядiв

На Авдіївському напрямку українські захисники вночі помітили намагання окупантів підсилити свої позиції, та завдали точних ударів по новоприбулим російським військовим. Як все це відбулось, оператори ССО зняли на відео, і опублікували у своєму телеграм каналі, передає УНН.

Так, у нічний час воїни 8-го полку за допомогою коптера з тепловізійним баченням зафіксували спробу противника завести підкріплення на передові позиції. По ворогу було оперативно нанесено нищівного удару

– розповіли в ССО.

Деталі

Зазначається, що унаслідок професійних дій операторів ССО вісім окупантів "отримали квитки" у пекло "на концерт Кобзона", ще один зазнав поранень.

Зазначені події відбулись на Авдіївському напрямку, де росіяни намагаються оточити одне з українських міст, втім оператори ССО продовжують виконувати бойові завдання та не дають загарбникам реалізувати свій задум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ контролюють Авдіївський коксохім – Генштаб 

Нагадаємо

Днями речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів в ефірі "Ми-Україна" про те, що окупаційна армія рф готується поновити наступальні дії на Авдіївку. Є низка ознак, що вказують на ці наміри.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі