nezabarom-v-ukraini-zapustiat-osvitnii-zastosunok-mriia-mintsyfry

Незабаром в Україні запустять освітній застосунок “Мрія” - Мінцифри

 • 24306 переглядiв

Віце-прем'єр-міністр України Михайло Федоров оголосив, що незабаром в Україні запустять додаток "Мрія", спрямований на забезпечення загального доступу до освіти.

В Україні  розроблять освітній додаток "Мрія", який має забезпечити рівний доступ до знань кожному українцю. Про це повідомив віцепремʼєр-міністр та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі 

Незабаром запустимо Мрію — революційний продукт, який допоможе трансформувати українську освіту. Завдяки застосунку мільйони українців зможуть вчитися, розвиватися та ставати кращими щодня.

- йдеться в дописі. 

Федоров запевнив. що завдяки цьому застосунку кожен отримає рівний доступ до знань з будь-якого куточка світу та в зручний час.

Доповнення 

Крім того, вже зараз можна долучитися до опитування про очікування, побажання та рекомендації щодо застосунку "Мрія" за посиланням. 

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з учнями та педагогами 1 вересня презентував новий освітній цифровий застосунок "Мрія", яким зможуть користуватися учні, вчителі та батьки в Україні та за кордоном,

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінцифри запустило інтерактивну карту провайдерів Києва, які забезпечують інтернетом під час блекаутів

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині 276 міст і сіл без світла: що каже ДТЕК

     • 23712 переглядiв

    “Бавовни” буде більше: спецпризначенці СБУ отримали 830 FPV-дронів

     • 27001 переглядiв