netaniahu-zaiavyv-shcho-izrail-vidnovyt-boiovi-dii-v-hazi-pislia-povernennia-zaruchnykiv

Нетаньягу заявив, що Ізраїль відновить бойові дії в Газі після повернення заручників

 • 23202 переглядiв

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньягу підтвердив, що країна відновить військові дії проти ХАМАС в Газі після повернення їхніх заручників, незважаючи на нещодавнє продовження перемир'я.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль продовжить бойові дії проти ХАМАС у секторі Газа. Про це він сказав у своєму відеозверненні, повідомляє The Times of Israel, інформує УНН.

Деталі

Напередодні очікуваного сьогодні ввечері звільнення шостої групи заручників Нетаньягу заявив, що ще минулого тижня це здавалося " фантастичним".

Останніми днями я чув запитання: чи повернеться Ізраїль до бойових дій після завершення цього етапу повернення наших заручників? Моя відповідь - однозначне "так"

 - сказав прем'єр.

"Не може бути, щоб ми не повернулися до бойових дій до кінця", - зазначив Нетаньягу. 

У своєму відеозверненні прем'єр-міністр сказав, що головними цілями бойових дій Ізраїлю є "ліквідація" правлячого в Газі терористичного угруповання, повернення додому всіх заручників, захоплених під час масових убивств 7 жовтня, і забезпечення того, щоб анклав "ніколи більше не повернувся до загрози для Ізраїлю".

Нагадаємо 

 24 листопада Ізраїль і ХАМАС розпочали чотириденне перемир'я за посередництва Катару.  Згодом сторони погодилися продовжити перемир'я ще на два дні.   

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ердоган назвав прем'єр-міністра Ізраїлю "м'ясником Гази"

     • 24087 переглядiв