ukenru
negoda-v-uzhgorodi-u-sotsmerezhakh-zyavilos-foto-ta-video-krupnogo-gradu

Негода в Ужгороді: у соцмережах з'явилось фото та відео крупного граду

 • 59270 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Користувачі соціальних мереж повідомляють про негоду в Ужгороді, а також діляться фото та відео зливи та крупного граду, яким засипало місто. Наразі Державна служба України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області не має інформації про підтоплення домогосподарств або знеструмлення населених пунктів внаслідок негоди. Про це УНН повідомила прес-секретар ДСНС в Закарпатській області Наталія Батир.

"Ситуація контрольована, громадяни до ДСНС не звертались, інформації щодо підтоплених домогосподарств або знеструмлених населених пунктів у нас немає. Можливо з часом громадяни побачать якісь ушкодження і звернуться, але наразі ніяких повідомлень щодо якихось пошкоджень внаслідок погодних умов немає", - повідомила Батир.

Зазначимо, в Ужгороді сьогодні сильні дощі, грози, місцями град. Посилення північного вітру 15-20, місцями шквали до 20-25 м/с.

Користувачі соцмереж публікують фото та відео негоди, на яких видно крупний град та сильні дощі.

Нагадаємо, 12 червня в Україні, окрім південної частини, Дніпропетровщини, Донеччини та Луганщини, очікуються грози. Вдень на Закарпатті та Прикарпатті можливі сильні дощі, подекуди град та пориви вітру до 15-20 м/с.

Публикация от Marina (@alba_runa)

Українські Національні Новини

Суспільство