ukenru
negoda-v-ukrayini-v-ukrzaliznitsi-obitsyayut-ne-skasovuvati-reysiv-cherez-velikiy-snig

Негода в Україні: в Укрзалізниці обіцяють не скасовувати рейсів через великий сніг

 • 10463 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. В “Укрзалізниці” розповіли, як вони працюють в негоду і що роблять, щоб не скасовувати рейси. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Цитата

“Незважаючи на негоду, Укрзалізниця не скасовує жодного рейсу пасажирських поїздів. Усі поїзди відправлятимуться за графіком, у тому числі ті, що курсують через Волинську область, де наразі обмежено рух усього автотранспорту на деяких автомобільних дорогах...Продовжуються роботи з очищення залізничної інфраструктури від снігу, в тому числі залізничних вокзалів та станцій”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Перевізник запевняє, що докладатиме максимальних зусиль, щоб забезпечити необхідну кількість місць у всіх напрямках. Для цього проводиться постійний моніторинг наявності вільних місць у поїздах по всім напрямкам. У разі необхідності кількість місць у поїздах буде збільшено.

“Пасажири, які залишилися у Львові через тимчасове припинення авіарейсів з аеропорту, можуть обрати для подорожі поїзди. Наприклад, на поїзд №716 Львів — Київ, який вирушає о 16:12, у продажу ще понад 230 місць, а на поїзд №746 Славське — Київ, який відправляється зі Львова о 18:46, ще понад 300 місць. Також до послуг пасажирів нічні поїзди”, - вказано у повідомленні.

Доповнення

Синоптики попереджали, що в Україні очікується погіршення погодних умов - на заході, півночі та у центральній частині очікується вітер і значний сніг. Морози сягатимуть 20 градусів нижче нуля, менше лише на півдні та Прикарпатті - до 10 градусів морозу.

На ранок понеділка, 8 лютого, сніжило у 18 областях, подекуди намело до 15 см снігу, у Миколаївській області - сніг з дощем. І така погода впродовж доби продовжиться. У Львівській області вже вводили низку обмежень на рух вантажівок.

Українські Національні Новини

Суспільство