negoda-ne-vidstupaye-sinoptiki-rozpovili-de-zavtra-snizhitime-naybilshe

Негода не відступає: синоптики розповіли, де завтра сніжитиме найбільше

 • 20360 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Складні погодні умови очікуються в Україні у четвер, 11 лютого. Окрім південного сходу, по країні очікується сніг, на заході, а вдень і на півночі значні опади. На Закарпатті, в центральних, північних областях очікується сніг з дощем. Прогнозуються значні коливання температури - від 11 градусів морозу до 14 градусів тепла. Однак, уже у наступні дні температура повітря знизиться. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Завтра, 11 лютого, складні погодні умови: в Україні, крім південного сходу, сніг, на Закарпатті, в центральних, північних областях з дощем, у західних, вдень і в північних областях значні, у Карпатському регіоні сильні опади; на Прикарпатті, в центральних, північних областях місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах країни ожеледиця, у західній частині пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура у північних та більшості західних областей вночі 6-11° морозу, вдень 0-5° морозу; на решті території вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла, на крайньому півдні країни плюс 9-14°.

В наступні дві доби, 12-13 лютого, часом сніг, вночі 12 лютого у північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях значний сніг; в більшості областей пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Температура 12 лютого протягом доби 6-12° морозу, в Карпатах до мінус 20°, у південно-східній частині вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла, 13 лютого очікується подальше зниження температури на 3-5°.

Доповнення

Сніговий циклон, який наприкінці доби 9 лютого зайшов в західну Україну, за минулу ніч охопив майже всю Правобережну територію країни. Складні погодні умови, які спостерігаються на заході та півночі, характеризуються випаданням значного снігу, крижаним дощем при мінусовій температурі повітря, сніговими заметами.

На ранок середи, 10 лютого, значний сніг йшов у семи областях України, де приріст снігу сягає 10 см, сніг з дощем, місцями крижаний дощ у двох областях, ще у трьох - дощі. Опади протягом доби продовжаться. Обмеження на рух транспорту зберігаються у Волинській області та на в'їзд до Києва.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    У Харкові пролунало близько десяти вибухів

     • 85957 переглядiв

    Буданов регулярно бере участь у операціях ГУР - Юсов

     • 64926 переглядiв

    Платформа "Х" Ілона Маска скоро скасує публічні лайки

     • 109992 переглядiв

    Новини по темі

    У Таїланді у кажанів виявили новий коронавірус

     • 17761 переглядiв

    У Міносвіти пояснили, як реєструватися на ДПА у формі ЗНО

     • 13912 переглядiв