ne-zyavlyayetsya-do-sudu-sap-prosit-trimati-pid-vartoyu-golovu-ternopilskoyi-oblradi-yakogo-pidozryuyut-u-khabarnitstvi

Не з’являється до суду: САП просить взяти під варту голову Тернопільської облради, якого підозрюють у хабарництві

 • 44467 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури наполягає змінити запобіжний захід для голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка. Про це повідомляє пресслужба САП, передає УНН.

Цитата

“Прокурор наполягає на застосуванні до особи більш суворого запобіжного заходу – триманні під вартою, а також стягненні в дохід держави застави, яку було внесено за указаного підозрюваного – понад 805 тис. грн. Про результати розгляду указаного клопотання буде повідомлено додатково”, — йдеться у дописі.

Деталі

Крім того, він не з’явився на судове засідання 25.10.2023 через що, строк дії процесуальних обов'язків сплив, оскільки без присутності підозрюваного неможливо проводити судовий розгляд та розглядати клопотання.

Нагадаємо

Голову Тернопільської облради Михайла Головка та двох заступників керівника військової адміністрації області 26 червня затримали під час отримання частини хабаря. Вони вимагали ці гроші у власника одного із місцевих підприємств.

Згодом Вищий антикорупційний суд відправив під варту голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка на 60 діб, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень.

Водночас Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила у відстороненні Михайла Головка з посади голови Тернопільської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР затримало військовослужбовця на хабарі від підлеглих за безперешкодне нарахування бойових виплат

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Reuters: Байден збирається переконувати Сі вплинути на Іран

     • 42874 переглядiв