ne-dohraly-cherez-tryvohu-match-mynai-dynamo-perenesly

Не дограли через тривогу: матч Минай - Динамо перенесли

 • 30606 переглядiв

УПЛ перенесла матч 16-го туру між "Минаєм" і "Динамо" після того, як через повітряну тривогу гравці були змушені покинути поле; нову дату буде призначено пізніше.

Матч 16-го туру "Минай – Динамо" перенесено через тривалу повітряну тривогу. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу, передає УНН.

Деталі

Дирекція УПЛ визнала гру 16-го туру в Минаї не дограною через тривалу повітряну тривогу. Та прийняла рішення перенести зустріч на пізніший термін

- йдеться у дописі.

Зазначається, що дата та час проведення матчу будуть визначені Дирекцією УПЛ додатково.

Доповнення

Матч "Минай" – "Динамо" мав відбутися вчора – 3 грудня. Головний арбітр зустрічі Олександр Шандор забрав команди з поля на 64-й секунді через оголошення повітряної тривоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асоціація футболу України планує конгрес для обрання нового президента на тлі справи проти Павелка

Оскільки вимушена "пауза" через загрозу ракетного обстрілу тривала понад годину, згідно з регламентом, сторони прийняли рішення про перенесення гри на пізніший термін.

Нагадаємо

Національна збірна України з футболу назвала заявку на номінально домашній матч проти Італії у відборі до Євро-2024. Поєдинок відбудеться 20 листопада о 21:45 за київським часом на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені

Володимир Омельченко

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Не дограли через тривогу: матч Минай - Динамо перенесли

     • 30606 переглядiв

    Toyota планує збільшити продаж "зелених" авто у Європі до 2026 року

     • 27642 переглядiв