ukenru
nba-zminila-format-matchu-usikh-zirok-na-chest-brayanta

НБА змінила формат "Матчу усіх зірок" на честь Брайанта

 • 10954 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. НБА оголосила про новий формат гри "Матчу усіх зірок" 2020 року, покликаної підвищити рівень конкуренції на протязі всієї гри та на честь трагічної смерті легендарного гравця Кобі Брайанта, інформує УНН з посиланням на сайт Асоціації.

У 69-му в історії "Матчі усіх зірок" НБА Комнади "Янніса" і "Леброна" боротимуться за перемогу в кожній з перших трьох чвертей, кожна з яких почнеться з рахунком 0:0 і триватиме по 12 хвилин. За підсумками трьох відрізків рахунок буде доданим між собою.

Починаючи з 4 чверті ігровий час буде вимкненим. Чверть буде тривати до 24 набраних очок однієї з команд на честь Брайанта, який провів більшу частину кар'єри в майці під "24" номером.
Зазначено, що за перемогу в кожній чверті команди на вибір перераховуватимуть в благодійну організацію 100 тис. дол., а за перемогу в матчі - 200 тис.

Примітно, що даний поєдинок пройде 16 лютого у Чикаго.

Нагадаємо, що 41-річний баскетболіст Брайант та його 13-річна дочка Джанна і ще сім людей загинули під час катастрофи вертольоту. Зокрема, на честь колишнього баскетболіста відбудеться перейменування площі та вулиці в Італії.

Українські Національні Новини

Спорт