nazvano-mistse-provedennia-pershoho-domashnoho-matchu-zbirnoi-ukrainy-z-futbolu

Названо місце проведення першого "домашнього" матчу збірної України з футболу

 • 30659 переглядiв

Збірна України з футболу зіграє свій перший "домашній" матч 2024 року у Вроцлаві, Польща, через неможливість проведення матчів в Україні на тлі війни з росією.

Українська асоціація футболу назвала країну, місто та стадіон, на якому Національна збірна України з футболу проведе свій перший, номінально домашній матч у 2024 році, передає УНН.

Деталі

Перший "домашній" матч 2024 року української збірної відбудеться у Польщі, в місті Вроцлав, на стадіоні "Тарчінський Арена Вроцлав".

На жаль, через війну з рф міжнародні футбольні матчі на території України організовувати не можна. Тому президія УАФ після консультацій із тренерським штабом зупинила свій вибір на польському Вроцлаві

 - сказав перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

 Як повідомляється, на цей вибір вплинув досвід організації у Вроцлаві поєдинку відбору Євро-2024 Україна - Англія, який відбувся 9 вересня 2023 року. Тоді заповнені трибуни 45-тисячного стадіону емоційно підтримували збірну України. Матч з лідером групи завершився у нічию — 1:1.

Сподіваюся, й у березні наступного року збірна України здобуде у Вроцлаві результат, який всіх нас задовольнить

- зазначив Костюченко.

Доповнення

Суперник команди Сергія Реброва, а також та статус матчу синьо-жовтих визначиться 21 березня після зустрічей півфіналу плей-фоф ЧЄ-2024: Боснія та Герцеговина - Україна та Ізраїль - Ісландія.

В разі перемоги над боснійською командою, збірна України зіграє в матчі за вихід на Євро-2024. Якщо українські футболісти зазнають поразки, то зіграють у матчі за 3-є місце.

Нагадаємо

Українська асоціація футболу просить ФІФА, УЄФА та Сербський футбольний союз скасувати товариський матч Сербія-росія, запланований на 21 березня 2024 року, через підтримку росії.

Також УНН повідомляв, що британський вундеркінд Бодхана Шиванандан показала сенсаційний результат на чемпіонаті Європи з шахів бліц, отримавши приз за найкращий результат серед жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф не зможе досягти своїх цілей в Україні - Столтенберг

Ігор Тележніков

Спорт

Популярні

Новини по темі

ЄС відправляє в Україну ще 500 електрогенераторів

 • 26582 переглядiв

Світове виробництво автомобілів зросло на 10%

 • 17874 переглядiв

рф не зможе досягти своїх цілей в Україні - Столтенберг

 • 27736 переглядiв