ukenru
nazk-zayavilo-u-nabu-na-shufricha

НАЗК заявило у НАБУ на Шуфрича

 • 12763 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки кримінальних правопорушень у деклараціях народного депутата, депутатів місцевих рад та голови райдержадміністрації. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"НАЗК під час повної перевірки декларацій виявило ознаки кримінальних правопорушень – декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів. Недостовірно вказали дані в деклараціях народний депутат Нестор Шуфрич, депутат Кіровоградської обласної ради Денис Руденко, депутат Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області Оксана Кулагіна та голова Красноградської районної державної адміністрації Євген Третяков", - вказали в агентстві.

За даними НАЗК, встановлено, що "Нестор Шуфрич у декларації за 2015 рік не зазначив вартість низки своїх об’єктів нерухомості: 2-х земельних ділянок, 2-х житлових будинків та 5-ти квартир. Відомості про ще одну ділянку народного депутата відсутні в декларації взагалі". "Загальна сума встановлених недостовірних відомостей у декларації народного депутата за 2015 рік становить майже 14,3 млн грн", - повідомили в агентстві.

"Рішення про затвердження обґрунтованого висновку за результатами перевірки декларації Нестора Шуфрича за 2015 рік Національне агентство прийняло на засіданні 27 червня та направило його до Національного антикорупційного бюро", - заявили у НАЗК.

В агентстві нагадали, що на попередніх засіданнях затвердили обґрунтовані висновки за результатами перевірки декларацій народного депутата Нестора Шуфрича за 2016 та 2017 роки, в яких було встановлено недостовірні відомості на суму понад 14 млн грн та понад 13 млн грн відповідно.

Українські Національні Новини

Політика