ukenru
navkolo-mist-i-sil-bilya-liniyi-zitknennya-na-donbasi-stvoryat-zoni-bezpeki

Навколо міст і сіл на Донбасі з'являться зони безпеки

 • 11328 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Військові частини Об’єднаних сил створюють та укріплюють зони безпеки навколо населених пунктів на підконтрольній території на Донбасі, щоб убезпечити цивільних від ворожих обстрілів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр ООС.

"Військові частини Об’єднаних сил з метою убезпечення мирного населення від підступних ворожих обстрілів з боку російсько-окупаційних військ здійснюють заходи щодо створення та укріплення зон безпеки навколо населених пунктів, які знаходяться на підконтрольній уряду України території", - повідомили у штабі.

Вказано, що зазначені зони безпеки органічно входять до складу смуг забезпечення підрозділів, які обороняються на першому оборонному рубежі.

"Днями ворога було позбавлено можливості безкарно обстрілювати наші позиції в районі населеного пункту Золоте-4. Об’єднані сили нагадують, що збереження життя та здоров’я як військовослужбовців, так і цивільного населення, є одним з головних пріоритетів для командування Операції об’єднаних сил", - додали у штабі.

Нагадаємо, населений пункт Золоте-4 у Луганській області взяли під контроль українські військовослужбовці влітку.

Українські Національні Новини

Політика