ukenru
nato-vistupaye-za-politichne-vregulyuvannya-situatsiyi-dovkola-ukrayini

НАТО виступає за політичне врегулювання ситуації довкола України

 • 12432 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Єдино правильним шляхом врегулювання ситуації навколо України є дипломатичний, зокрема ведення переговорів. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, передає УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

"США ухвалили рішення про надання (Україні – ред.) додаткової матеріальної допомоги. Але, що ще більш важливо, ми підтримуємо зусилля з пошуку політичного рішення шляхом переговорів, зусилля з реалізації мінських угод. Ми не бачимо іншого рішення, окрім політичного, за допомогою переговорного процесу", – сказав генеральний секретар Альянсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник Генсека НАТО: Альянс потребує Україну

При цьому Столтенберг підтвердив, що блок і союзники "надають серйозну допомогу Україні, політичну підтримку її територіальної цілісності і ніколи не визнають анексію Криму".

Зокрема, за його словами, ця допомога полягає у підтримці реформ, які проводяться Києвом, вдосконалення управління, захисту кіберпростору.

Як повідомляв УНН, раніше генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Альянс не має наміру відступати перед натиском Росії.

Українські Національні Новини

Політика