ukenru
nastyu-ribku-zatrimali-v-aeroportu-moskvi

Настю Рибку затримали в аеропорту Москви

 • 14842 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Поліція Москви затримала в аеропорту Шереметьєво громадянку Білорусі Анастасію Вашукевіч і росіянина Олександра Кирилова, відомих як Анастасія Рибка та Алекс Леслі. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"У рамках провадження у кримінальній справі, порушеній за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 240 КК РФ, в аеропорту Шереметьєво були затримані троє громадян Російської Федерації і громадянка Республіки Білорусь, які прибули авіарейсом з Королівства Таїланд", - йдеться в повідомленні.

Також про затримання повідомило інше джерело видання в правоохоронних органах.

"В аеропорту Шереметьєво затримані Алекс Леслі і Настя Рибка, депортовані з Таїланду за незаконне проведення на території королівства секс-тренінгу. Разом з ними затримали ще дві людини. Стосовно них порушено кримінальну справу за статтею 240 КК РФ (" Залучення до заняття проституцією") ", - сказав співрозмовник агентства.

Як повідомляв УНН, громадянка Білорусі Анастасія Вашукевіч і росіянина Олександр Кирилова, відомих як Анастасія Рибка і Алекс Леслі, депортовані з Таїланду в Москву.

Нагадаємо, популярність Рибки стала набирати обертів з лютого 2018 року. Олексій Навальний опублікував розслідування Анастасії про спільний відпочинок російського мільярдера Олега Дерипаски і віце-прем'єра Росії Сергія Приходько, під час якого вони, нібито, могли обговорювати втручання Росії у вибори в США.

Українські Національні Новини

Новини Світу