ukenru
nastyu-ribku-deportuvali-z-tayilandu-do-moskvi

Настю Рибку депортували з Таїланду до Москви

 • 11415 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Громадянка Білорусі Анастасія Вашукевіч і росіянина Олександр Кирилова, відомих як Анастасія Рибка і Алекс Леслі, депортовані в Москву. Про це повідомив у четвер завідувач консульським відділом посольства РФ в Таїланді Володимир Пронін, передає УНН, посилаючись на ТАСС.

"Семеро людей, у тому числі Анастасія Вашукевіч і Олександр Кирилов, були депортовані з Таїланду регулярним рейсом, вилетів до Москви", - сказав він.

За інформацією видання, після прильоту громадяни Білорусії, імовірно, відправляться до Мінська. Депортація ще однієї людини запланована на 21 січня.

Нагадаємо, 15 січня Тайський суд засудив модель Анастасію Вашукевіч і її коуча Олександра Кирилова до умовного терміну за незаконні секс-тренінги.

Як повідомляв УНН, популярність Рибки стала набирати обертів з лютого 2018 року. Олексій Навальний опублікував розслідування Анастасії про спільний відпочинок російського мільярдера Олега Дерипаски і віце-прем'єра Росії Сергія Приходько, під час якого вони, нібито, могли обговорювати втручання Росії у вибори в США.

Українські Національні Новини

Новини Світу