naslidky-maiut-usunuty-do-ranku-ponedilka-kmva-pro-obval-steli-v-ukrytti-odniiei-zi-shkil-stolytsi

Наслідки мають усунути до ранку понеділка: КМВА про обвал стелі в укритті однієї зі шкіл столиці

 • 50231 переглядiв

Ремонт стелі, що обвалилася у шкільному укритті в Солом'янському районі, має бути завершений до понеділка. Як повідомили у КМВА інцидент розслідується, а витрати покриваються за рахунок небюджетних коштів.

В укритті одній з шкіл столиці, де стався обвал стелі через прорив труби, ремонтні роботи мають бути завершені до понеділка, передає УНН із посиланням на КМВА.

На даний час проводиться обстеження і підготовка укриття до ремонтних робіт. Підрядна організація зобовʼязується до ранку понеділка усунути наслідки аварії. Роботи проведуть за позабюджетні кошти

- йдеться в повідомленні КМВА в Тelegram.

Деталі

Під час повітряної тривоги, в укритті однієї із шкіл Соломʼянського району зірвало вентиль батареї опалення. Стеля в даному укритті типу "армстронг" - з легкими плитами, які швидко увібрали в себе воду та набрякли. Внаслідок значного збільшення ваги за рахунок води, обвалився сегмент підвісної стелі, пояснили в КМВА.

Наразі слідчо-оперативна група встановлює деталі.

За даним інцидентом призначена служба перевірка.

Нагадаємо

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко після інциденту повідомляв, що ніхто не постраждав. Також він нагадав, що в цьому укритті зовсім нещодавно було зроблено ремонт, який пройшов перевірку. "Як бачимо, до безпеки треба підходити значено ретельніше!" - підсумував він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недопуск дітей із собакою до укриття під час тривоги: в КМВА підреагували на інцидент

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі