naslidky-khakerskoi-ataky-na-kyivstar-u-dnipri-vynykly-problemy-iz-zapuskom-vulychnoho-osvitlennia

Наслідки хакерської атаки на "Київстар": у Дніпрі виникли проблеми із запуском вуличного освітлення

 • 27877 переглядiв

Через масштабну хакерську атаку на  оператора мобільного зв'язку "Київстар" у Дніпрі сьогодні можуть виникнути проблеми з вуличним освітленням. Про це повідомляє Дніпровська міська рада, передає УНН.

Деталі

Через хакерську атаку на "Київстар" у Дніпрі зовнішнє освітлення буде не скрізь. Річ у тім, що 80 % освітлення в місті вмикається через GSM-канал оператора мобільного зв'язку "Київстар"

- пояснили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збій в роботі Київстар: в частині регіонів України не працюють системи сповіщення про повітряну тривогу

У міськраді зауважили, що спочатку в ручному режимі увімкнуть ліхтарі на мостах, центральних вулицях та магістралях. У разі відновлення зв'язку зовнішнє освітлення запрацює у повному обсязі.

Доповнення

Також через хакерську атаку на "Київстар" у Дніпрі не працює місцева система центрального оповіщення про повітряні тривоги.

У міськраді нагадали містянам, що сигнал "Повітряна тривога" оголошують по радіо "Байрактар", "Хіт-ФМ" та на телеканалі "ДНІПРОTV". Крім того, про тривогу можна дізнатись в Telegram-каналі СИРЕНА. ДНІПРО або у Viber-спільноті 

Нагадаємо

У "Київстарі" заявили, що через технічний збій у мережі виникли проблеми з доступом до мобільного зв’язку та інтернету. Згодом "Київстар" пояснив масштабний збій потужною хакерською атакою.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    15 років тюрми отримав інформатор так званого "мдб днр"

     • 26249 переглядiв