naslidki-negodi-na-ivano-frankivschini-zhiteli-shesti-sil-zalishayutsya-y-dosi-bez-transportnogo-spoluchennya

Наслідки негоди на Івано-Франківщині: жителі шести сіл залишаються й досі без транспортного сполучення

 • 807553 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Жителі шести сіл в Івано-Франківській області через сильні дощі залишаються й досі без транспортного сполучення, ще до п'яти населених пунктів проїзд ускладнений. Про це повідомляє УНН із посиланням на ДСНС.

Цитата

«Через сильні зливові дощі, що днями пройшли на Прикарпатті, залишається відсутнє транспортне сполучення до села Чорна Річка на Верховинщині.

Ще до 5 населених пунктів (Кохан, Голови, Перехресне, Голошина та Пробійнівка) проїзд ускладнений», - йдеться у повідомлені.

Деталі

Наразі наслідки негоди усувають за допомогою вісьмох спецавтомобілів місцевих комунальних та дорожніх служб. Також до Верховинського району направили тягач з напівпричепом та гусеничний екскаватор, які надали рятувальники. На даний час проводяться роботи з берегоукріплення річки Черемош у селі Барвінків на Верховинщині.

Нагадаємо

В Івано-Франківській області через сильні дощі, які пройшли 17 червня, були підтоплені дороги у селах Зелене, Топільче та Явірник. Потоки води також підмили ділянку дороги місцевого значення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі