nasirova-zalishili-pid-vartoyu

Насірова залишили під вартою з заставою

 • 644947 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід колишньому голові ДФС України, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі - понад 722 млн грн, повідомили у середу у судовій установі, пише УНН.

Цитата

"28 червня 2023 року Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційну скаргу сторони захисту на ухвалу ВАКС від 1 червня 2023 року про продовження колишньому голові ДФС України строку тримання під вартою з альтернативою внесення понад 261,58 млн грн застави. За результатами розгляду колегія суддів залишила без задоволення апеляційну скаргу сторони захисту, а ухвалу ВАКС – без змін", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

Колишній посадовець підозрюється в одержанні на свою користь та на користь третіх осіб понад 722 млн грн неправомірної вигоди за вчинення дій, пов’язаних із відшкодуванням ПДВ у значному розмірі юридичним особам, підконтрольним власнику агрохолдингу (ч. 4 ст. 368 КК України).

У лютому 2023 року повідомлялося, що слідство у справі щодо колишнього голови ДФС України Романа Насірова та його радника, підозрюваних в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі - понад 722 млн грн, завершено.

Справу ексголови ДФС Насірова щодо хабара у 722 млн грн скерували до суду у травні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Насірова залишили під вартою з заставою

     • 644947 переглядiв

    На посаду нового керівника АРМА обрали Олену Думу - нардеп

     • 771312 переглядiв

    Кількість жертв удару рф по Краматорську зросла до 11

     • 708342 переглядiв