ukenru
nasirov-poprosiv-u-kabminu-dvomisyachnu-vidpustku

Насіров попросив у Кабміну двомісячну відпустку

 • 17995 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Екс-голова Державної фіскальної служби Роман Насіров написав до Кабінету міністрів України заяву про відпустку на час президентської передвиборчої кампанії. Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі журналісту УНН.

"На ці два місяці я написав заяву до Кабінету міністрів України з проханням надати мені відпустку на час передвиборчого процесу. Відповіді не маю. Чекаю", - сказав Насіров.

Водночас він не зміг уточнити, коли саме написав таку заяву.

"Достатньо багато днів тому", - зазначив Насіров.

Як повідомляв УНН, 11 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді.

27 грудня Роман Насіров був на колишньому робочому місці, але в ДФС повідомили, що рішення про його поновлення на посаді неправомірне

9 січня Кабінет міністрів України й Державна фіскальна служба подали апеляційні скарги на рішення суду про відновлення на посаді колишнього голову ДФС Романа Насірова. 

Додамо, що 21 січня Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала кандидатами на пост Президента України народного депутата та екс-голову Державної фіскальної служби.

Українські Національні Новини

Політика