ukenru
nardepi-ratifikuvali-dogovir-mizh-ukrayinoyu-ta-frantsiyeyu-schodo-pidtrimki-morskoyi-bezpeki

Нардепи ратифікували договір між Україною та Францією щодо підтримки морської безпеки

 • 13690 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект про ратифікацію Рамкового договору між урядом України та урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України, поданий Кабміном. Відповідне рішення підтримав 261 народний депутат України, передає кореспондент УНН.

Так, парламентарі підтримали проект закону №0025 про ратифікацію Рамкового договору між урядом України та урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України. Метою проєкту є виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності відповідного договору, який був підписаний 19 листопада 2019 року.

“Ми залучаємо кредитні ресурси під 2,5% річних в євро для того, щоб відбудувати 20 човнів. Кожен п’ятий буде будуватися в місті Миколаїв, таким чином буде локалізація. Після чого ми у Миколаєві зможемо будувати човни вітчизняного виробництва на 100%. Прошу підтримати”, - сказав під час обговорення законопроекту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Нагадаємо, прикордонники Південного регіонального управління та Регіонального управління морської охорони ДПСУ проводять спеціальні заходи з прикордонної безпеки на адміністративній межі з анексованим Кримом.

Українські Національні Новини

Політика